Killen vid grillen. Jonas Borssén brassar på igen

50 kr

Inbunden. Prisma. 2006. 168 sidor. Rikt fotoillustrerad. Gott skick med lättare bruksspår. Pärmarna lite repiga och med små skav på kanterna, inlagan en aning gulnad. ISBN 9151845334. Vikt: 848 g.

Ur baksidestexten: Jonas Borssén har ett viktigt uppdrag: Att lära svenska folket att grilla. Det gör han med skärpa, inlevelse och humor. Killen vid grillen guidar dig genom eld, glöd, rök och upphör aldrig att förvåna med nya och spännande recept. Här finns mycket intressant att läsa under tiden du väntar på rätt glöd. Så släpp lös din grill-instinkt och bredda horisonten på halstret med unika recept och sensationella smaker. Du kan också bli en grillhjälte. Borssén brassar på igen och lär dig: Skillnaden mellan grillning och barbecue. Hur du hanterar rätt bränsle, glöd och rökarom. Vilken grill som passar dig. Att matcha rätt dryck till maten. Unika recept med smårätter och grillade bröd med goda dipp. Sommarens grillsuccéer av kött, fisk och fågel. Tillaga goda tillbehör, sallader, gryn och grönsaker på grillen. Att smaksätta med marinader, kryddblandningar, glazer, såser, chutneys med mera.